Mitsubishi Motors

A Customer Focused Experience

McKenzie Higham Architects was engaged to redesign the Mitsubishi Motors Wellington building frontage and client service areas to create a coherent customer-focused experience.

The earlier uninspiring entrance and disjointed service areas were limiting the company’s potential to deliver efficient customer service. The building lacked a clear entrance and a lack of visibility meant that customers were unaware of the full range of services on offer.

Our design introduced a red box housing a first floor meeting space to create a strong focal point for the building frontage, clearly identifying the entrance. Once inside, customers are in a bright open area with a welcoming reception desk and café waiting area. The signature red continues as a consistent colour across this and other service areas. Each separate service area now has visible signage and a clear relationship to each other.

This transformational architecture now supports a whole team work environment, enabling Mitsubishi to provide the excellent customer service they aim to achieve.

Project Location - Wellington City, NZ

Mitsubishi Motors Service Reception
Mitsubishi Motors Showroom Street View
Mitsubishi Motors Customer Cafe
Mitsubishi Motors Parts Sales Reception
Mitsubishi Motors Showroom Floor
Mitsubishi Motors Exterior Detail
Photography by Paul McCredie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram